Požar, vatra
Ilustracija: Shutterstock

Devojčica (5) koju je njena porodica opisala kao "prelepu ćerku i sestru" umrla je u požaru u kući u Pembrokširu u Velsu.

Službe һitne pomoći požurile su na imanje u oblasti Pontiglasier nakon izveštaja o požaru u subotu uveče, ali je Alizija Solsberi umrla na licu mesta.

Policija Dajfed-Pouis saopštila je da su njeni službenici prisustvovali požaru nešto pre 22 sata i da su njihove „misli sa porodicom i lokalnom zajednicom“ nakon tragedije.

Vatrogasna i spasilačka služba srednjeg i zapadnog Velsa, velška služba һitne pomoći i velška vazduhoplovna ambulanta takođe su bili prisutni, ali uprkos naporima һitniһ službi nisu uspeli da spasu devojčicu.

Porodica je Aliziju opisala kao „prelepu ćerku i sestru“.

Policija je potvrdila da porodici pomoć trenutno pružaju specijalisti.

U izjavi objavljenoj u nedelju DCI Llir Villiams je rekao: „Naše misli su sa porodicom i lokalnom zajednicom u ovom tragičnom trenutku. Mrtvozornik je obavešten i policajci će sada raditi sa kolegama iz vatrogasne službe kako bi utvrdili uzrok požara. Porodica traži privatnost u ovom teškom trenutku“.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol velške službe һitne pomoći rekao je u nedelju: „Pozvali su nas nešto posle 21.45 juče uveče, 27. maja, na adresu stanovanja u Dolgoedu, Krimič. Poslali smo vozilo za brzo reagovanje“.

Nakon tragične smrti na društvenim mrežama ljudi izražvaju saučešće porodici.

„Slatka mala Lisi, bila si najsrećnija devojčica koju sam ikada upoznao. Opusti se, nikada nećeš biti zaboravljena. Srce mi se slama“, napisala je jedna osoba na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar