Draško Stanivuković
Draško Stanivuković Foto:Vesna Lalic/Nova.rs

Na društvenim mrežama pojavio se snimak gradonačelnika Banjaluke na kome je prikazano kako izvesna devojka upravo na Stanivukoviću uči da jaše. Snimak je brzo postao viralan, a Stanivuković se oglasio ovim povodom i istakao da je snimak nastao pre tri godine. Njegova namena je da skrene pažnju sa afere koja potresa Republiku Srpsku, smatra gradonačelnik.

Gradonačelnik Banjaluke postavio je pitanje zašto je video objavljen baš danas, obzirom da nije snimljen u Gradskoj upravi, kako su pojedini mediji naveli.

„Zašto ne pre pola godine ili godinu, ili za dvadeset dana? Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa Republiku Srpsku, najvećoj aferi u poslednjih 20 godina i cilj je da se pažnja skrene sa te teme“, kazao je Stanivuković.

Šaljive video zapise koji su nastali u krugu prijatelja, kako je rekao, ima skoro svaka osoba, te je pitanje zašto je baš njegov toliko interesantan javnosti.

„Ali eto i po neki bliski prijatelj služi režimu, a režim je svestan koja opasnost mu preti od mene kao gradonačelnika. Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kojem vozim trotinet. Taj snimak nastao pre tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno“, poručio je on.

POGLEDAJTE JOŠ:

Fokus sada mora biti na goruću temu koja poslednjih dana potresa Banjaluku, a to je kiseonik koji se daje pacijentima, ocenio je gradonačelnik. Naime, postoje tvrdnje da firma koja uvozi kiseonik u Banjaluku nije registrovana.

„To sve jasno govori da je ovo najveći kriminal od kada postoji Republika Srpska i oni na to nemaju odgovor. Vratimo fokus na temu kiseonik. Svi mi imamo slobodno vreme, svoje greške i privatni život. Razlika je što moje greške mogu našteti samo meni, a njihov čitavom narodu“, rekao je Stanivuković.

BONUS VIDEO Ko je Draško Stanivuković

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram