Draško Stanivuković Foto: N1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obrastio se okupljenim građanima na protestu u Banjaluci. Rekao je da bi Trg Krajine morao biti i veći i svetliji, jer ih prebrojavaju. Pozvao je građane da upale telefone i pokažu koliko ih je i da pošalju poruku onima koji su dali živote za Srpsku.

„Banjaluka svetli, Banjaluka je slobodna. Hvala vam narode. Više nas je, tako smo rekli i pre dve godine“, istakao je Stanivuković.

Poručio je da uz podršku građana ubedljivo pobedio i prvi put posle 20 godina, prenosi Srpskainfo.

„Izvrnite vreće i ponovo brojte, razlika će biti još veća. Neka broje ponovo, da nismo slučajno zakinuli docu sa UKC. Čuvajte glasove da ne završite gore“, rekao je Stanivuković i ponovio da je Jelena u Banjaluci imala prednost veću od 11.000.

Rekao je da se mora poštovati volja naroda, ali da se vidi gde se kralo.

„Ima priča o čoveku koji je tražio istinu, i mi tražimo samo istinu. Istina i Srpska nemaju alternativu. Ovde smo zato prkosni i slobodni“, kaže Stanivuković.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodao je da je suština njihove borbe, borba i pobeda nad kriminalom i korupcije. A to sve počinje na izborima i zato kaže da neće odustati.

„Pozivamo CIK i nadležne institucije da rade svoj posao. Neki kažu da neki pokušavaju da legalizuje lopove. Lopov je lopov koliko god ukrao. Niko nije malo ili puno trudan. Nemamo nijedan glas“, poručio je Stanivuković.

Poručio je da Banjaluka mora da se čuva i da ne sme ništa faliti nijednom izlogu.

„Nek nas vide i oni koji su bar nakratko otišli. Borimo se za one koji su nastradali, ali za i one koji su otišli“, rekao je Stanivuković.

BONUS VIDEO: Dodik proglasio pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar