Foto: Printscreen/YouTube/mup.tv

Pomahnitalog karlovačkog ubicu sinoć su uhapsili pripadnici ATJ Lučko. Od dojave, dolaska u karlovačko prigradsko naselje Lemić Brdo te svladavanja, odnosno hapšenja osumnjičenog Ivice P. trebalo im je samo 40 minuta. Delovali su sa specijalnim blindiranim vozilom Gurka.

„Odmah po primanju dojave o pucnjavi Policijska uprava karlovačka žurno je uputila na teren policijske timove (pripadnike temeljne, kriminalističke i interventne policije). S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vreme od trenutka alarmiranja do savladavanja osobe)“, kažu u policiji, prenosi Jutarnji list.

Podsetimo, ubica je oko 18.30 krenuo pucati selom po kućama i automobilima, pritom je usmrtio suseda i rođaka Stjepana L., pa je još ranio i suseda Stjepana P.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubica je navodno izrešetao nekoliko kuća i automobila svojih komšija. Motivi nisu poznati, susedi govore da je bio čudak, živeo je povučeno, ali je imao ispade besa prilikom kojih bi pucao i dolazila bi mu policija.

„Ne znam šta bi mu bio motiv, vikao je da će sve pobiti, ljubomoran što drugi imaju kuće i aute. Ljubomora, alkohol, psihički problemi, ko će ga znati. Došla mu je žuta minuta“, rekla je meštanka Lemić Brda.

Selo je još uvek u blokadi, te će policija danas obaviti uviđaj, nakon kojeg će se znati detalji smrtonosnog pohoda.

BONUS VIDEO: Memfis pucnjava

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar