Foto:Bruno Fantulin/PIXSELL

Zbog snega koji pada u Gorskom kotaru u Hrvatskoj došlo je do više saobraćanih nesreća na autoputu A6 Rijeka-Zagreb, zbog čega je otežan saobraćaj, javljaju tamošnji mediji. Saobraćaj je zabranjen za kamione sa prikolicama i teretnjake sa poluprikolicama

Kiša i mokri kolnici, a ponegde i veća količina vode na putevima, usporavaju saobraćaj u Istri, Hrvatskom primorju, severozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji.

Zbog snega koji pada u Gorskom kotaru došlo je do više saobraćajnih nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog čega je otežan saobraćaj. Sneg pada i u Lici.

HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode trenutnim uslovima na putevima, pripaze na bezbednosnu udaljenost između vozila i da poštuju saobraćajne propise i ograničenja.

Zbog olujnog vetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb na deonici Kikovica-Delnice otvorena je samo za lična vozila, a most na Krku je zatvoren za I. grupu vozila – motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice, autobuse na sprat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare