Foto:Privatna arhiva

Više od dva sata trajalo je ispitivanje Rozalije Manosperti i Antonija Mirabila, roditelja malog Andree (6), koji je preminuo 2. jula dok je bio na odmoru sa porodicom u Šarm el Šeiku u Egiptu.

Njih dvoje saslušali su agenti odeljenja za ubistva Palerma koje je delegirao javni tužilac. Roditelji su ispitivani odvojeno. Majka preminulog dečaka je petom mesecu trudnoće.

Namera istražitelja je da rekonstruišu, korak po korak, šta se dogodilo u toj severnoafričkoj zemlji, sa fokusom na mesta koje su posećivali roditelji pre nego što je malom Andrei pozlilo.

U ovom trenutku, ostaje hipoteza da se dečak otrovao hranom, ali čini se da istražitelji ne veruju da je to uzrok smrti, prenosi qds.it.

Roditelji: Nikada nismo jeli van hotela

U Poliklinici glavnog grada Sicilije, uvereni su da je smrt deteta takođe mogla biti uzrokovana kontaktom ili intoksikacijom iz okoline.

Kada su se razboleli, par je otišao do lekara u blizini luksuznog hotela sa pet zvezdica u kojem su odseli. Rekli su da niko od njih nikada nije jeo van odmarališta, uprkos tome što nijedan drugi gost hotela nije imao iste simptome kao njihovo dete.

Istragu o smrti dečaka pokrenule su kako egipatske, tako i italijanske vlasti.

#related-news_0

Obdukcija posmrtnih ostataka malog Andree Mirabile obavljena je na Institutu za sudsku medicinu Poliklinike Palermo. Telo deteta je već bilo podvrgnuto obdukciji u Egiptu. Međutim, nakon preliminarnih provera, saopšteno je da rezultati obdukcije neće biti gotovi dva meseca, prenosi lanotiziagiornale.it.

BONUS VIDEO: Rolerkoster smrti: Otkačio se vagon, poginula devojčica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar