Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Profesor Ivica Puljić, kandidat Centra za gradonačelnika Splita, našao se u centru skandala kada je na društvenim mrežama objavljen video snimak na kojem on peva ustaške pesme.

Nakon što se Puljak izvinio na Fejsbuku zbog pevanja ustaških pesama na jednoj svadbi 1994, u njegovu odbranu stala je i supruga Marijana.

Ona je na svom profilu napisala da je njen „Ivica čovek od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor“.

„Radi i greši kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lepo sam mu govorila da ne pije. Ali, ono što dobro zna, to je da prizna grešku i izvini se. Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro napred, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama“, napisala je Puljakova supruga.

Snimak na kojem profesor Puljak peva ustaške pesme, veliča NDH, Pavelića i Crnu legiju, objavio je zagrebački Jutarnji list. Snimak je nastao na venčanju na kojem je Puljak bio kum.

Bojan Ivošević, koji bi Puljku bio zamenik, na Fejsbuku je takođe komentarisao ovaj incident. On je obelodanio da se za ovaj snimak zna godinu dana i da je navodno trebalod a bude objavljen tri dana pre lokalnih izbora, koji će u Hrvatskoj biti održani u maju.

************

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare