Foto: Printscreen/YouTube/NTV Arena HD

Nepoznata osoba ili više njih razbili su noćas prozor na verskom objektu Atik džamije i prozor na pomoćnom objektu u centru Bijeljine, saopšteno je iz Policijske uprave

Policiji je danas u 11.24 časa prijavljeno da se to dogodilo u toku noći.

Izvršen je uviđaj, o svemu je upoznat dežurni tužilac, a iz policije najavljuju da će zbog počinjenog krivičnog dela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari podneti izveštaj tužilaštvu.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić osudio je razbijanje prozora na Atik džamiji u centru grada, prenose Nezavisne pozivajući se na Srnu.

„Upućujem pitanje svim sugrađanima, da li želimo da živimo u lokalnoj zajednici u kojoj zajedno radimo i trudimo se da život svima bude bolji, ili želimo neprijateljstvo, nepoverenje i nestabilnost, koji nikom dobra nisu doneli“, poručio je Mićić u saopštenju.

Iznoseći čvrsto uverenje da su svi građani, uz nekoliko izuzetaka među kojima su i počinioci sinoćnjeg napada, svesni da u semberskoj ravnici ima mesta za sve koji je vole, gradonačelnik ističe da nema potrebe za napadima ni na koga, pa ni na verske objekte.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar