Foto: Shutterstock

Slučaj premlaćivanja radnice hotela u Jablanici potresao je regionalnu javnost, a kako je ispričala Enisa Klepo za portal Avaz, zadobila je teške telesne povrede. U Jablanici će se danas održati protesti protiv nasilja i u znak podrše Enisi.

Enisa je za Avaz ispričala da ju je pretukao poslodavac Amir Džafić, koji je bio u pritvoru iz kojeg je pušten na slobodu.

„Šta da kažem?! Katastrofa“, počela je svoju emotivnu ispovest Klepo, koja je radnica tog hotela bila dve godine, a sukob je nastao kada je rekla da želi da da otkaz.

Klepo je najavila otkaz, međutim, njeni poslodavci Amir i Ines Džafić su smatrali da je ona vršila pritisak i na druge kolegenice koje su želele da daju otkaz.

Foto: Shutterstock

Dodala je da je Ines Džafić verbalno napala njenu kolegenicu što napuštaju hotel u jeku sezone. Ističe da im je Ines kazala da ignorišu postupke Amira i da nastave raditi kao i ranije.

„Amir i Ines iznosili su optužbe na moj račun, kako ja unosim nemir u objekat, te da sam ja nagovorila kolegenuce da daju otkaz“, rekla je Enisa.

Amir Džafić je nasrnuo je na Enisu, podigavši je sa stolice na kojoj je sedela na recepciji hotela, pocepao joj majicu i udario je pesnicom u lice.

Foto: Shutterstock

„Udario me pesnicom, što su zabeležile kamere. Ustala sam i pokušala da se verbalno odbranim. Kako da se branim? Ja imam 60, on ima 160 kilograma. On je jedan konj. Samo se sećam da sam bila na stepenicama koje vode do bazena, gde sam rekla da prestane, samo da mi da telefon da obavestim roditelje. Ustala sam i rekla mu da se pomeri. Nekim čudom se pomerio i rekao da mi neće platiti. Pozvala sam roditelje i momka. Došla je policija. Roditelji su me odveli u Hitnu“, rekla je Klepo, piše Avaz.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ona je podnela krivičnu prijavu protiv vlasnika hotela, a za danas su najavljeni protesti u BiH. Zvaničan poziv na proteste objavilo je Udruženje Dignitet.

Kako su naveli, ovim žele da izraze punu podršku Enisi Klepo, ali i svim drugim ženama koje su žrtve nasilja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar