Novi Sad 23.06.2021. Pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Šćepan Todorović (29), koji se pre zvao Miloš Bulajić, teško je ranjen, a godinu stariji Vuksan Kuveljić lakše, u pucnjavi jutros oko 3.30 sati kod autobuske stanice u Nikšiću.

Pročitajte još:

Direktor Opšte bolnice Marko Mitrović kazao je „Vijestima“ da je M.B., koji je ranjen iz vatrenog oružja, zadobio povrede unutrašnjih organa, opasne po život.

„On je operisan, trenutno je stabilnih vitalnih parametara, a smešten je u jedinici intenzivne nege“, kazao je Mitrović.

Kuveljić je zadobio prostrelne rane i vraćen je na kućno lečenje sa lakšim povredama.

„Vijestima“ je iz policije rečeno da im je poznat identitet osumnjičenog napadača, koji je u bekstvu.

Nezvanično je rečeno da je pucnjavi prethodila svađa.

Policija kod tunela Budoš zaustavlja vozila i legitimiše učesnike u saobraćaju.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteni da su nikšićku policiju jutros oko 3.35 časova građani obavestili da je ispred jednog noćnog kluba došlo do verbalnog i fizičkog konflikta između više osoba.

„Daljim radnjama policija je došla do saznanja da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je Š.T. (29) zadobio povredu u predelu stomaka nanetu vatrenim oružjem a V.K. (30) prostrelnu ranu u predelu ruke i stomaka. Policijsko – tužilačke mjere i radnje u ovom predmetu su u toku i javnost će biti blagovremeno obaveštena o rezultatima preduzetih radnji“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Hapšenje trojice osumnjičenih za krivično delo prinude

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar