Foto:promo

Znate kako se kaže - nikad nije dovoljno rano da počnete da planirate praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negde.

Ukoliko tragate za destinacijom na kojoj možete provesti zimske dane dok vas greje šoljica najukusnije kafe ili vruće čokolade i uživate u raskošnom osvetljenju i šarmatnim vidicima – Portonovi naselje je vaša idealna adresa.

Foto:promo

U Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju vas na svakom koraku. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u luksuznom naselju – on je postao toliko popularan među posetiocima da se praznična atmosfera zahuktala već krajem novembra.

Foto:promo

Od početka decembra pa sve do 8. januara 2023. očekuje vas raznovrsan program za sve generacije i za svačiji ukus.

Šta vas sve očekuje?

Ove zime u luksuznom mediteranskom naselju očekuju vas fenomenalni koncerti bendova, pevača i DJ-eva. Ako žudite za italijanskom hranom i preukusnim zalogajima, restoran Romeo & Juliet će vam se uvući pod kožu. Lepa vina, jedinstveni specijaliteti i intimna atmosfera, dobitna su kombinacija uz koju ćete se potpuno opustiti.

Foto:promo

Takođe, predlažemo da svratite i na nekoliko toplih napitaka u Koffein – kafeteriju u kojoj možete isprobati single-origin svežu prženu kafu i vrhunske čajeve. Nakon popodnevne šetnje, možda ćete poželeti da sednete i na kolače. Obavezno posetite Godo – još jedno mesto koje donosi duh Italije, gde ćete uživati u pecivima, palačinkama i kremastim sladoledima. Bila bi velika šteta da propustite i Tapasake Portonovi – epicentar dobre hrane i dobrog raspoloženja, kao i ostale vrhunske restorane u rizortu – Square, Maison Du Monde i Perla Square Portonovi.

Foto:promo

Pored toga, svaki kutak kompleksa biće dom uzbudljivih programa, poput različitih dekoracija i laserskih predstava, koje će vas teleportovati u prazničnu čaroliju. Ukoliko ipak priželjkujete uživanje u prekrasnim pejzažima, ali takođe vam je važno da ste blizu vrhunskih SPA centara, kako biste se opustili nakon napornog dana – ne zaboravite da je Portonovi dom Chenot Espace SPA centra, u kojem možete rezervisati vrhunske tretmane.

Gde odsesti?

U ovom luksuznom naselju možete birati što vam srce želi. Ako dolazite sami ili sa partnerom, za vas je idealan boravak u nekom od divnih Portonovi apartmana koji su pogodni i za porodične dolaske, ali i druženja prijatelja.

Foto:promo

A ako ste više tip koji žudi za besprekornim luksuzom, opcija odmora je i One&Only Portonovi, neverovatni hotel dizajniran da udovolji svakoj vašoj želji.

Foto:promo

Bilo kao gost u nekoj od rezidencija ili kao posetilac, praznici u Portonovom biće savršeni za završetak ove godine i početak nove na najbolji mogući način.

Za upite o događajima, možete pisati na e-mail: [email protected] ili pozovite +382 67 177 444. Da rezervišete smeštaj, pišite na: [email protected] ili pozovite +382 67 932 999.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar