Karolin Nouks i Stenli Džonson
Karolin Nouks i Stenli Džonson Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Poslanica konzervativne stranke i bivša ministarka Karolin Noks, kao i novinarka Afi Reja optužile su Stenlija Džonsona (81), oca britanskog premijera, da ih je udarao po zadnjici.

Pročitajte još:

Karolina je rekla kako ju je Stenl udario po zadnjici pre 18 godina u Bekuplu na konferenciji torijevske stranke i da joj je rekao da ima “lepo meso”, piše Dejli Mejl.

„Sećam se jednog čoveka, bio je kandidat konzervativaca u Devonu, udario me po zadnjici najjače što je mogao”, rekla je ona na jednoj panel diskusiji, a zatim otkrila da se radi o Džonsonovom ocu.

“Milsilm da je moja dužnost da konačno otkrijem o kome se radi, jer ako ja sada ne smognem snage da to kažem glasno, sutra će i moja ćerka možda pretrpeti isto i prećutati”, dodala je.

Otac premijera je u svoju odbranu rekao kako se uopšte ne seća Karolin, ali da joj u svakom slučaju želi svu sreću u životu.

A onda se javila još jedna žena koja tvrdi je doživela istu situaciju – novinarka „Nju Stejsmena“ Afi Reja.

„Stenli Džonson je i mene ‘pipkao’ na zabavi nakon konferencije konzervativaca 2019. godine”, otkrila je.

Dodala je i da je zahvalna Karolin zbog toga što je odlučila da progovori.

„Ona je prva progovorila o nečemu što niko od nas ne bi trebalo da trpi, od bilo kog muškarca, ne samo od premijerovog oca“, rekla je.

O ovim tvrdnjama oglasio se ministar unutrašnjih poslova Demijen Hajndz koji je rekao da će biti sprovedena istraga.

Ni prva ni poslednja mrlja Džonosonovog oca

To da se Stenli ovako ponašao prema pripadnicama lepšeg pola nije iznedaio nikoga ko je upućen u njegov život.

Naime, prošle godine u biografiji o premijeru Džonsonu izneti su detalji o njegovom privatnom životu među kojima i taj da je njegov otac pre pedeset godina ošamario njegovu majku toliko jako da joj polomio nos, zbog čega je hospitalizovana.

On se od ovoga potom godinama “prao” govorivši da je to učinio samo jednom i da je njegova žena tada imala opsesivno-kompulsivni poremećaj.

Iz tog braka Stenli ima četvoro dece. Razveo se 1979. godine, a ubrzo nakon toga, 1981. godine, Stenli se oženio Dženifer Kid sa kojom je dobio još dvoje dece.

Priliku da bude poslanik izgubio je 2005. godine, ali je bio konzervativni član Evropskog parlamenta između 1979. i 1984. godine.

BONUS VIDEO: Cela Britanija u redu za gorivo, slike koje su nama dobro poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar