Foto: skupstina.me

Specijalno policijsko odeljenje Crne Gore rano jutros procesuiralo je više osoba koje su navodno bliske kavačkom klanu. Među privedenima je i predsednik Opštine Budva Milo Božović.

On se ne označava kao direktni član organizovane kriminalne grupe. Kako saznaje nezvanično portal Dan, druge procesuirane osobe su navodno pripadnicima kriminalne grupe poznatije kao budvanska grupa. Pripadnici policije tragaju Nenom Kaluđerovićem sa Cetinja.

Akcija se sprovodi u više gradova.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć Agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona – EUROPOL, Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i opetativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta“, kazao je specijalni državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Kada je reč o drugoj akciji, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odelenjem, jutros rano izbršeni su pretresi povodom ubistva sa kojima se povezuju Veljko Belivuk i Marko Miljković.

BONUS VIDEO Politički čvor u Crnoj Gori

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar