Cetinje
Cetinje Foto:Peter Forsberg / Alamy / Alamy / Profimedia

Odbornica Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Milena Vujačić izabrana je danas za predsednicu Skupštine grada Cetinja, pobedivši na taj način kandidatkinju Demokratske partije socijalista (DPS) Dejanu Dizdar. Za nju je glasalo 18 odbornika iz Socijaldemokratske partije (SDP), Građanskog pokreta URA, Demokratske Crne Gore i Stare garde LSCG, prenosi RTCG. Za Dizdar je glasalo 12 odbornika.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević čestitao je večeras Građanskom pokretu URA i Demokratama što su, kako je rekao, bratskim snagama zaustavili Demokratsku partiju socijalista da preuzme Cetinje.

Knežević je to saopštio nakon što je za predsednicu cetinjskog parlamenta izabrana odbornica Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Milena Vujačić, uz podršku URA i Demokrata.

„Čestitam Uri i Demokratama što su bratskim snagama danas na Cetinju zaustavili DPS da preuzme Prestonicu. Sad je obaveza da se dogovorimo na državnom nivou još veća. Narod nas gleda“, naveo je Knežević na Tviteru.

BONUS VIDEO: Intervju mitropolita Joanikija


***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar