Foto: EPA-EFE/BRENDAN DAVIS

Ceo svet je obišla vest o najnovijoj pucnjavi u gradu Indijanapolisu u SAD. Dramatični događaji su se odigrali u blizini aerodroma u Indijanapolisu u Indijani i prema prvim informacijama ubijeno je osmoro ljudi, dok je više osoba teška povređeno. O broju ranjenih se spekuliše, a pucnjava se odigrala u 23 sata po lokalnom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema nepotvrđenim informacija povređeno je više od 60 osoba, od kojih 20 ima prostrelne rane.

Napadač je mrtav, ali njegov identitet nije poznat. Prema informacijama iz lokalne policije, on se ubio. Još uvek nije potvrđen njegov identitet, ne zna se ni da li je bio zaposlen u FedExu (Fedeksu), prenosi Index.hr.

Jeremaja Miler, svedok koji radi na mestu napada je za WISH-TV rekao da je čuo pucnjavu, a zatim video muškarca sa puškom.

„Video sam muškarca sa nekom vrstom lakog mitraljeza, automatskom puškom, pucao je prema otvorenom prostoru“, rekao je.

Policija je održala konferenciju za medije.

„Osoba za koju pretpostavljamo da je napadač je mrtva. Pronašli smo osam mrtvih osoba sa prostrelnim ranama“, rekla je Genea Kuk, portparolka policije.

„Jedna osoba je kritično, četiri su hitno prevezene u okolne bolnice, a nekoliko osoba ima povrede koje su zadobile na različite načine“, rekla je.

Veći broj ljudi je povređen i nalazi se u bolnici. Porodice žrtava se okupljaju u obližnjem hotelu.

https://www.youtube.com/watch?v=O_7VxSnpXdA

Moguće je da ima još žrtava, ali policija to ne želi potvrditi pre nego što kontaktira porodice preminulih.

Još uvek nije potvrđen identitet napadača, ne zna se da li je bio zaposlen u FedExu. Nisu poznati detalji, kao ni povod napada.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar