Foto: Printscreen AP/Video

Za policajcem iz Nevesinja Milošem Grahovcem tragalo se četiri dana, a pronađen je u nedelju uveče, pored puta u mestu Divin. Nakon što je hospitalizovan dao je izjavu postupajućem tužiocu pa otkrio šta mu se desilo.

Šta je Grahovac rekao o svojoj otmici, ispričao je portparol Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Grahovac je naveo kako je otet nakon što je sleteo automobilom gde mu je bio preprečen put.

Prema njegovoj pretpostavci, otele su ga četiri osobe i držale zatočenog četiri dana. Vezali su mu ruke i noge te uz pretnju oružjem uzeli novac u vrednosti od 3.000 KM (oko 1.500 evra).

Kako ATV saznaje, Grahovac ne zna ko su otmičari s obzirom na to da su imali fantomke na glavi, kao ni to gde su ga držali zatvorenog, prenosi Klix.ba.

Policija i tužilaštvo s oprezom uzimaju sve izjave s obzirom na razne priče koje se mogu čuti o ovoj otmici, uključujući i to da je reč o dugovanju.

Inače, protiv Miloša Grahovca se vodi postupak u Tužilaštvu BiH, a sumnjiči se da je u promet stavio lažni novac. Zbog toga je i suspendovan sa mesta policijskog službenika Policijske stanice Nevesinje.

BONUS VIDEO: Pljačka u Brazilu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar