Foto:dailymai/Ryan Rea via Storyful

Zatvorenici smešteni u saveznom zatvoru u Majamiju snimljeni su kako viču sa prozora na žene koje se sunčaju pored bazena u novom stambenom kompleksu u centru grada.

Na društvenim mrežama su se pojavile slike i snimci na kojima se vide kako žene u bikiniju podižu ruke do glave kako bi zaklonile sunce i videle muškarce kako viču na njih sa prozora u ćelijama oko šest spratova iznad njih.

Brojni zatvorski prozori gledaju na stanove u centru grada i druge objekte u okolini.

Jedan zatvorenik je nosio crnu majicu i beli šorc i jednom rukom je obuhvatio usta kako bi pojačao viku koja je bila usmerena na žene.

Dok on ispušta preteće zvuke, pa čak i zviždi ženama, jedna je sela i namestila bikini, naizgled u nelagodi.

Federalni pritvorski centar se nalazi na uglu severoistočne četvrte ulice i Severne avenije Majamija i njime upravlja Federalni zavod za zatvore.

U njemu se nalazi oko 1.100 zatvorenika, muškaraca i žena.

Novi stanovi u susednoj zgradi uključuju jednosobne, dvosobne i trosobne jedinice sa mesečnim cenama zakupa u rasponu od oko 1.700 do 4.000 dolara, prema Melo Grupi, firmi koja stoji iza razvoja.

PROČITAJTE JOŠ:

Kompleks stanova je izgrađen na nekadašnjem parkingu. Oni koji su tamo živeli počeli su da se žale na smetnje koje su izazvali zatvorenici prošle nedelje.

Jedan stanovnik, Rajan Rea, koji je snimio viralni video, rekao je za vesti za Local10: „Ne koristim toliko bazen ovde jer nema mnogo sunca, ali ima sunca dok su oni tamo“.

Rea je rekao da se uselio pre nešto više od godinu dana i da plaća 2.700 dolara mesečno za svoju dvosobnu jedinicu. Rekao je da je znao da je pritvorski centar tamo, ali se bez obzira na to se uselio.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar