Foto:ViralPress / Viral Press / Profimedia

Pijani britanski turista je pronađen go na plaži na Tajlandu nakon što je celu noć slavio rođendan. Policajcima je rekao da se ne seća prethodna dva dana.

Čovek iz Epsoma u Sariju, ostao je budan pijući pivo i pušeći marihuanu na zabavi dok je slavio svoj 30. rođendan. On je na Tajland došao kako bi prisustvovao venčanju.

Međutim, šokirani meštani su ga primetili sledećeg dana kako se go tetura po plaži pevajući „fudbalske pesme“. Začuđeno su ga posmatrali kako vesla kroz more, a zatim pliva dalje od obale.

Foto:ViralPress / Viral Press / Profimedia

Ljubazni ribari su pokušali da mu pomognu, ali je on navodno postao agresivan.

Rečeno je da je vikao „idi i ostani sa Bogom“, dok je vukao lokalnog stanovnika u more kod plaže Menam na ostrvu Koh Samui.

Foto:ViralPress / Viral Press / Profimedia

Uspaničeni policajci su stigli da izvuku čoveka na obalu, ali je on ostao go na plaži protestujući i govoreći da želi da meditira.

Prevodilac mu je rekao da se „vrati u hotel, da se istušira i da se onda vrati da meditira“. Snimak koji su snimili meštani pokazuju kako policija dovodi Britanca na obalu, koji potom razgovara sa prevodiocem.

Foto:ViralPress / Viral Press / Profimedia

„Da, razumem, ali ovo nije pravo vreme zato. Imaš 12 policajaca oko sebe“, kaže mu prevodilac.

„Ne, ne vraćam se. Puste me da brinem o povratku i pusti me da se opustim. Došao sam ovde na svadbu“, rekao je on.

Foto:ViralPress / Viral Press / Profimedia

Policija ga je na kraju odvela u stanicu gde su mu uradili test na drogu, ali je on bio negativan.

On je kažnjen zbog ugrožavanja javnog reda i mira, ali će mu biti dozvoljeno da se vrati u Britaniju kada mu se završi odmor.

Nekoliko paketa marihuane je pronađeno kod njega u hotelu, ali policija po tom pitanju neće ništa preduzeti jer je marihuana sada legalna na Tajlandu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ribar koji je spasao golog turistu je rekao da neće podneti tužbu za napad.

„Video sam turistu u moru kao se bori da ostane na površini pa sam se zabrinuo da će se udaviti. Pokušao sam da mu pomognem da uđe u čamac, ali je on postao agresivan“, rekao je ribar.

„Ne želim da bude kažnjen. Laknulo mi je što je sada bezbedan. Možda je previše popio i bilo mu je vrue, pa se ponašao pomalo ludo, ali mislim da je dobra osoba“, rekao je on.

Jedan očevidac sa plaže je rekao da je čuo kako turista viče i peva pesme.

„Samo sam pretpostavio da je pijan pa mu nisam prilazio“, rekao je on.

BONUS VIDEO: Majmunska posla: Kad je gladan, nije sav svoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar