Foto:Police

Advokat koji je putovao na drugi kraj zemlje sa alkoholom, kondomom i mrežom za kamuflažu da bi imao seksualne odnose sa devojčicom od 13 godina koju je upoznao preko interneta, uhapšen je kada je došao na lice mesta. Potom je isključen iz advokatske komore.

Gaj Sims je na društvenim mrežama počeo da razgovara sa osobama za koje je verovao da su dve devojčice od 13 godina, šaljući im poruke seksualne sadržine.

Advokat (54) se dogovorio da upozna jednu od njih i uptovao je 241 kilometar od Kembridža do Portsmuta sa namerom da sa njom ima odnose.

Foto:Police

Kada je stigao, uhapsili su ga policajci, koji su otkrili da je kod sebe imao alkohol i kondome, kao i maskirnu mrežu u automobilu.

Sims iz Bedforda u Engleskoj, sada je osuđen na tri i po godine zatvora prošlog oktobra na Oksfordskom krunskom sudu nakon što ga je porota proglasila krivim po tri tačke optužnice za organizovanje ili omogućavanje izvršavanja seksualnih delikata.

PROČITAJTE JOŠ:

Advokat je isključen iz komore nakon saslušanja u Službi za sudske postupke, nakon što je Odbor za standarde u oblasti advokature podigao dve optužbe za nedolično ponašanje protiv njega.

Tribunal je tvrdio da se Sims koji je pozvan u advokatsku komoru 2000. godine, ponašao na način koji bi javnost videla kao podrivanje njegovog poštenja i integriteta i da bi trebao da bude isključen.

U izveštaju suda piše da se on 2017. godine na jednom ili više profila za upoznavanje predstavio kao dečaka od 16. godina. U septembru 2017. godine razmenio je seksualne poruke za osobama za koje verovao da imaju po 13 godina.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar