Madelyn Allen Brent Brown
Brent Braun i Medlin Alen Foto:Facebook/Privatna arhiva

Medlin Adlin, 19-godišnju studentkinju iz Sjedninjenih Država koja je nestala prošle nedelje pronađena je u podrumu 39-godišnjeg Brenta Brouna prekrivena ugljem.

Pročitajte još:

Kako prenosi NBC Njuz, Broun je uhapšen i na teret mu se stavljaju otmica i silovanje.

Adlin je poslenji put viđena 12. decembra oko pola deset kako izlazi iz studentskog doma. Pronađena je pet dana kasnije. Otmičara je upoznala preko interneta i sa njim ugovorila sastanak. Dogovor je bio da dođe po nju kolima. Od tada joj se gubi svaki trag.

Dva dana nakon nestanka studentkinja je roditeljima poslala čudnu poruku u kojoj je samo rekla „da ih voli“.

Roditelji su ovo shvatili kao alarm i kontaktirali policiju, koja je pomoću lokacije na njenom mobilnom telefonu počela potragu za njom. Kada su prišli kući Brouna, pogledali su kroz prozor podruma i ugledali osobu svetle kose i male građe.

Držao ju je u skladištu za ugalj

Kada je policija pokucala na otmičarova vrata, on je rekao da u kući nema nikoga osim njega. Odbio je da istražitelje pusti da pretraže kuću bez dopuštenja njegovih roditelja, u čijem je vlasništvu kuća.

Policija je kontaktirala roditelje i dobila dozvolu za pretres.

U podrumu su pronašli Adlinovu golu i potpuno prekrivenu ugljem.  U podrumu je pronađen i pištolj. Otmičar je navodno priznao istražiteljima da je isključio mobilni žrtve nakon što ju je pokupio i da joj ga je vratio samo jednom, kako bi joj dozvolio „da pošalje poruku svojim roditeljima“.

Adlinova je navela da ju je Broun silovao nekoliko puta, da ju je gušio, pokrivao joj rukom nos i usta sve dok nije izgubila dah. Zapretio je da će nauditi njenoj porodici ako slučajno otkrije gde se nalazi.

BONUS VIDEO: Stokholmski sindrom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar