Foto:printscreen7skopje1.mk/

U ataru makedonskog sela Brazda, na pola puta do sportskog aerodroma Stenkovec, nalaze se tragovi zapaljenog automobila monstruma koji su ubili četrnaestogodišnju Vanju G, piše makedonska Telma.

Portal Telma je preneo da se do mesta stiže samo blatnjavim zemljanim putem koji malo ko zna, čak ni meštani Brazde ne znaju tačnu lokaciju.

Na lokalnom putu za selo Brazda nema mnogo saobraćaja i na dva mesta postoji skretanje koje vodi do mesta gde je automobil ostavljen i izgoreo, dodaje Skopje1.

„Ovo je put kojim se kreću monstrumi sa „sitroenom”. Prestravljeno dete je vezano u gepeku. Njihov plan je već propao i odlučni su da sakriju svoje tragove i ponovo okrvave svoje ionako krvave ruke“, piše Telma.

Pročitajte još

Trojica osumnjičenih priznali su da je Vanja ubijena nakon otimice, kao i da je njeno telo potom zakopano. Onda odvoze vozilo da ga spale.

Prema zvaničnim informacijama iz istrage, telo četrnaestogodišnje Vanje G. zatrpano je u blizini zapaljenog automobila, na njivama sela Brazda, prema sportskom aerodromu Stenkovec.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar