Foto: Shutterstock

Nemačka policija otkrila je ko su muškarci koji su uznemirili građane Nojnkirhena kad su ulicom nosili životinju nataknutu na ražanj!

Snimak na kome se vide četvorica muškaraca kako nose životinju na ražnju, podsetimo, šokirao je građane pre nekoliko dana, a policija se odmah dala u potragu i došla do novih informacija.

„Reč je o četvorici Bugara koji su organizovali slavlje povodom praznika Svetog Đorđa i Dana bugarske vojske pa su nosili jagnje na ražnju“, saopšteno je iz policije.

Nove informacije umirile su pojedine građane koji su zvali policiju misleći da se na ražnju nalazi pas. Policija je navela i da su Bugari životinju nabavili u obližnjoj mesari.

„Meso je pripremljeno pod legalnim okolnostima. Budući da nisu imali vozilo nosili su ga ulicom“, rekla je portparolka policije.

Otkrila je i detalje o muškarcima koji su uznemirili celu Nemačku, prenosi Feniks Magazin.

PROČITAJTE JOŠ:

„Reč je o Bugarima koji žive u Nojnkirhenu. Ne preti im nikakva kazna budući da nema kaznenog dela“, rekla je portparolka policije.

Mediji u Nemačkoj, podsetimo, danima su brujali o tome da su građani masovno zvali policiju i prijavljivali da četvorica muškarca ulicom nose ražanj na koji je nabijena životinja kojoj „noge mlohavo vise“.

BONUS VIDEO: Žena ronilac pliva okružena jatom od dvadesetak ajkula i raža

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare