Megan Markl i princ Hari Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanski mediji objavili su odlomak iz knjige Gejlsa Brandeta o pokojnoj britanskoj kraljici Elizabeti, koji sadrži zanimljive detalje o odnosu kraljevske porodice i njihovih zaposlenih prema princu Hariju i njegovoj supruzi Megan.

Brandet piše kako se osoblje Palate trgne i promeni temu svaki put kada se u dvorskim krugovima spomenu imena vojvode i vojvotkinje od Saseksa, te kako ih zovu „osobama koje žive u inostranstvu“.

Takođe, navodi i kako sličan pristup imaju i članovi kraljevske porodice. Ako im neko spomene Harija i Megan, samo se kratko nasmeše i poruče kako im „žele sve najbolje“.

POGLEDAJTE JOŠ:

I dok porodica strepi od izlaska Harijevih memoara, autor knjige tvrdi kako kraljicu takve stvari nisu brinule. Naime, navodno joj je važnija bila Harijeva dobrobit nego „te televizijske gluposti“.

Piše kako se pokojna kraljica nadala kako će princ u Kaliforniji „stati na noge“ i baviti se nečim korisnim te kako je po pitanju kraljevskih drama bila poprilično opuštena. Uprkos tome, čini se kako se napetost između braće ne smanjuje, jer nedavno je potvrđeno kako princ Vilijam i princeza Kejt neće posetiti rođake za vreme svog putovanja u SAD, prenosi Gloria.hr.

BONUS VIDEO Megan i Hari u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar