Kraljica Elizabeta, Megan i princ Hari
Kraljica Elizabeta, Megan i princ Hari Foto:Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Britanska kraljica Elizabeta Druga oduvek je gajila bliske odnose sa svojim unukom Harijem, u uprkos protivljenju mnogih, podržala je njegov brak sa Megan Markl. Kako su Hari i Megan već duže vreme u lošim odnosima sa ostatkom porodice, izvori iz palate sada otkrivaju kako je Elizabeta reagovala na njegov brak i jedno pitanje koje je postavila pre tri godine.

Kraljica je, prema navodima izvora iz Bakingemske palate, rekla da joj je žao majke Megan Markl, Dorije, ali i da je bila zabrinuta za Harija kada se odselio u Kaliforniju.

Istina je da je, kada joj je unuk rekao da će se oženiti Megan Markl, kraljica zaista bila oduševljena tom idejom. Dopala joj se Megan i to je rekla mnogim ljudima, ali je i činila sve u njenoj moći da učini da se Megan oseća dobrodošlo u porodici.

Foto: AP Photo/Martin Meissner, Pool

Na njihovom prvom sastanku, kraljica je navodno rekla Megan: „Možeš da nastaviš da budeš glumica ako želiš – to je ipak tvoja profesija“.

Međutim, bivša glumica bila je spremna za kraljevsku dužnost, a kraljicu je posebno oduševio entuzijazam koji je Megan pokazala za Komonvelt.

Kraljica Elizabeta Foto:EPA-EFE/STR

Da bi pomogla Megan, kraljica je predložila da njena snaja, Sofi Veseks, bude idealan mentor.

„Sofi može da ti pomogne da pohvataš konce“, rekla je kraljica.

Međutim, Megan je jasno stavila do znanja da ne oseća da joj je potrebna Sofina pomoć, jer je imala Harija. Kraljica je bila malo zabrinuta zbog toga, a takođe je bila zabrinuta kada je do nje stigla vest da je Megan navodno povremeno bila malo ‘drska’ sa osobljem.

POGLEDAJTE JOŠ:

Pred samo venčanje, u razgovoru sa ostatkom porodice, Elizabeta je izrazila sumnju u jedno pitanje – „da li je Hari možda previše zaljubljen?“.

Epilog priče je poznat – Hari i Megan su se venčali i odselili u Kaliforniju, porodica to nije odobrila, a u januaru naredne godine izlaze Harijevi memoari od kojih Bakingemska palata strahuje.

BONUS VIDEO Incident u Britaniji: Muškarac gađao jajima kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar