Princ Vilijam Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Princ Vilijam u četvrtak će se vratiti kraljevskim dužnostima, svojim prvim javnim angažmanom od kada je princeza od Velsa Kejt Midlton objavila da boluje od raka.

Princ će posetiti Sari i zapadni London i prisustvovaće dobrotvornoj organizaciji, kao i omladinskom centru, prenosi Skaj njuz.

Biće to prvi javni angažmani princa Vilijama otkako je princeza od Velsa otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon što su lekari otkrili rak tokom planirane abdominalne operacije. Prošle nedelje, Vilijam i njegov najstariji sin princ Džordž zajedno su prisustvovali fudbalskoj utakmici, u svom prvom javnom izlasku nakon Kejtine objave.

Pročitajte još...

Vilijam, Kejt i njihovo troje dece propustili su uskršnju nedeljnu službu u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor.

U video snimku koji je objavljen nakon nedelja spekulacija o Kejtinom zdravlju, ona je rekla da je dijagnoza šokirala celu porodicu i da je trenutno u ranoj fazi lečenja.

„Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro“, rekla je ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar