Marija Zaharova Foto:EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Ukrajinska bezbednosna služba SBU raspisala je poternice za portparolkom ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marijom Zaharovom i zamenikom predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrijem Medvedevim, navedeno je u današnoj ažuriranoj bazi podataka ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Fotografija Zaharove pojavila se na sajtu osoba koje traži ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, preneo je TAS S.

U propratnoj belešci se navodi da se ona tereti po članu 110, deo 3 Krivičnog zakonika Ukrajine (zadiranje u teritorijalni integritet i nepovredivost Ukrajine koje je izvršilo lice koje je predstavljalo organe vlasti i izazvalo teške posledice).

PROČITAJTE JOŠ:

Ranije danas, ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je SBU raspisala poternicu za zamenikom predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrijem Medvedevim, koga je Kijev optužio za zadiranje u teritorijalni integritet Ukrajine.

BONUS VIDEO: „Zapad želi da uništi Rusiju“: Kako je Putin u svom govoru pred aneksiju ukrajinskih teritorija sve prozivao zapadne zemlje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar