Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, porodila se u SAD i na svet donela devojčicu. Princ Hari i Megan su svojoj ćerki dali ime Lilibet Dajana. Vest da se Megan prodila obišla je planetu, a na nju je reagovao i vojvotkinjin otac, Tomas Markl, prenosi Sun.

PROČITAJTE JOŠ:

On je rekao da je veoma zadovoljan zbog rođenja unuke. On je vojvodi i vojvotkinji od Saseksa poželeo „svu svoju ljubav i mnogo sreće“.

Tomas Markl nije u dobrim odnosima sa ćerkom Megan. Oni nisu razgovarali još od Meganinog venčanja sa pricom Harijem 2018. godine.

Prvobitno je bilo najavljeno da će on ćerku ispratiti do oltara, ali to se nije ostvarilo pošto je zbog srčanog udara morao na operaciju.

Takođe, njihovoj komunikaciji nisu pomogle ni tvrdnje da je penzionisani holivudski inženjer osvetljenja iscenirao fotografije na kojima se sprema za ćerkinu svadbu, a za koje je navodno dobio novac.

Tomas još uvek nije upoznao ni princa Harija kao ni svog unuka Arčija. Kraljevski biograf Robert Džobson ističe da je malo verovatno da će uskoro upoznati i svoju unuku. Najdžel Kautorn, autor knjige „Zovite me Dajan: Princeza od Velsa govori o sebi“, slaže se da Tomas neće skoro upoznati svoju unuku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar