Foto: Printscreen/Twitter

Umar Daudov, pomoćnik čečenskog lidera Ramzana Kadirova, objavio je na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi Kadirov tokom večernje šetnje sa porodicom usred glasina o njegovoj navodnoj ozbiljnoj bolesti.

„Šetnja je bila odličan završetak večere sa porodicom. Iskoristite ove srećne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje porodici. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima“, piše u opisu snimka Kadirovljevog pomoćnika.

Već se spekulisalo da je Kadirov u lošem stanju

Podsetimo, juče su se pojavile priče da je Kadirov teško bolestan. Portparol ukrajinske obaveštajne službe Andrij Jusov rekao je da je Kadirov bio u komi nakon što mu se zdravlje pogoršalo.

„Možemo da potvrdimo da je imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju poslednjih nekoliko dana“, rekao je on.

Pročitajte još:

Takođe, prema informacijama koje su potvrđene iz različitih izvora u medicinskim i političkim krugovima, ne radi se o povredama.

„Ostale detalje treba dodatno razjasniti. On je dugo bolestan, a radi se o sistemskim zdravstvenim problemima“, rekao je i dodao da ovo nije prvi put da se pojavljuju glasine o zdravstvenom stanju čečenskog lidera.

U martu ove godine pominjala su se trovanja i bolesti bubrega.

BONUS VIDEO Napad na Černigov

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar