Foto: EPA-EFE/BRENDAN DAVIS

Naoružani čovek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, pre nego što ga je policija usmrtila, saopštile su danas vlasti američke države Kolorado.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija je intervenisala po pozivu u 13:15 u ponedeljak zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.

Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)