Foto: Tweeter

Džo Bajden je u uključenju uživo pomešao Trampa sa bivšim predsednikom Bušom pošto je rekao da niko ne želi "još četiri godine Džordža".

Pročitajte još:

Ovo je, naravno, bio povod za medije više naklonjene aktuelnom američkom predsedniku i Bajdenovom protivniku Donaldu Trampu da ponovo plasiraju Trampov narativ o Bajdenu kao senilnom matorcu.

Otkada se predizborna kampanja zahuktala, polemiše se o mentalnoj sposobnosti demokratskog kandidata Džoa Bajdena da obavlja predsedničku funkciju.

Bajden jeste sklon takvim gafovima, mada je u kampanji bio relativno bistre glave, a i ovog puta ga je supruga Džil diskretno opomenula: „Tramp.“

Predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi, imala je važnu ulogu u političkom životu Sjedinjenih država i pre nego što se mogul iz sveta nekretnina uselio u Belu kuću.

Ona je u aprilu 2017. godine slučajno u emisije TV mreže ABC “This Week” oslovila Buša misleći na Trampa, a pootm se brzo ispravila i položivši ruku na grudi rekla: “Izvinite, predsedniče Buš. Nikada nisam mislila da će doći dan kad ću se moliti da ste vi ponovo predsednik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar