Zdravko Krivokapić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nezavisnost Crne Gore morala je rezultirati većim zajedništvom, integracijom građana, harmonijom, jasnom vizijom, blagostanjem i primenom zakona bez selektivnosti, ocenio je večeras crnogorski premijer Zdravko Krivokapić.

POGLEDAJTE JOŠ:

On je na prijemu povodom povodom 21. maja, kazao da je nakon 15 godina od obnavljanja nezavisnosti Crne Gore jedno sigurno – da je od perioda državnosti do konačne promene vlasti obiežen znak jednakosti između nezavisnosti i privatnosti.

Prijem u Vili Gorica organizovali su premijer i predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, pišu „Vijesti“.

“Mi danas stvaramo državu okrenuta ka svim građanima… Nadamo se da ćemo stvoriti uslove da se desi i ovaj građanski centar koji će biti takav da će omogućiti budućnost svim građanima Crne Gore. Zato je Vlada posvećena suprotstavljanju kriminalnim sistemima”, poručio je Krivokapić.

Jedina budućnost Crne Gore su mladi, koji su, kako je dodao, ili osuđeni na dve opcije – da se prilagode poremećenom sistemu vrednosti ili da odu iz Crne Gore.

On je istakao da Crna Gora mora biti građanska, demokrataska i ekološka i da je to najbolje za njenu budućnost i prosperitet.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar