Foto: Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia

Predstavnica u Predstavničkom domu Sjedinjenih Američkih Država iz redova Republikanske partije Loren Boebert i njena pratnja su u nedelju uklonjeni iz pozorišta Buell u Denveru u Koloradu jer je političarka "pušila elektronsku cigaretu", "pevala" i "tokom izvođenja mjuzikla 'Bubimir' pravi nered", piše CNN.

Na snimcima koje su snimile nadzorne kamere pozorišta vidi se kako osoblje prilazi Boebert i njenoj pratnji dok su sedeli u gledalištu.

Posle kratkog razgovora, Boebert i njena pratnja su ustali sa svojih mesta i napustili salu. Kamere postavljene na drugim mestima u pozorištu prikazuju političarku i njenu pratnju kada napuštaju pozorište.

CNN saznaje da su se tri različite osobe žalile na ponašanje političara. U izveštaju koji je pozorište poslalo Si-En-Enu navodi se da su Boebert i njena pratnja uznemiravali ljude oko sebe i koristili mobilne telefone. Priča se i da su bili bučni.

Nakon toga, političarka je ušla u raspravu sa zaposlenima u pozorištu i rekla im da rade isto što i ljudi oko njih. Boebert i njena pratnja nisu reagovali na upozorenje pozorišnog osoblja i nastavili su da prave buku.

Pozorište je tada političarki saopštilo da ona i njena pratnja moraju da napuste pozorište i da će pozvati policiju ako to ne učini. Boebert i njena pratnja su prvo rekli zaposlenima da slobodno pozovu policiju. Međutim, njih dvoje su napustili pozorište pre nego što je pozvana policija.

Pozorište u svom izveštaju nakon incidenta nije navelo da je to bila Loren Bobert jer policija nije intervenisala.

Političarka je u utorak na društvenoj mreži Ks napisala da je bila na predstavi „Bubimir“ u Bjuel teatru i da je „kriva što se preglasno smejala i pevala“.

„Istina je, uživao sam u DIVNOM ‘Bubimiru’ u Bjuel teatru i priznao sam krivicu što sam se preglasno smejao i pevao. Svi treba da vide predstavu i molim vas da mi javite kako se završava“, rekao je Boebert.

Menadžer Boebertine političke kampanje, Dru Sekston, rekao je da političarka poriče tvrdnje da je pušila e-cigaretu u pozorištu. Sekston je, međutim, rekla da je Boebert koristila svoj mobilni telefon da fotografiše nastup, ali samo zato što nije znala da to nije dozvoljeno.

Boebert je poznata po tome što je prekidala američkog predsednika Džoa Bajdena dok se obraćao Kongresu prošle godine.

Nakon što je Bajden pomenuo da su američki vojnici u Iraku i Avganistanu udisali otrovne gasove u jamama u kojima su uništavali otpad, a da su se neki kasnije razboleli i umrli od udisanja tih gasova, Boebert se našalila da ih je lično ubio.

BONUS VIDEO: Susret Kim Džon Luna i Putina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar