Foto: Društvene mreže

Muž policajke Megan Hol (26), koja je imala seksualne odnose sa šestoricom kolega u policijskoj stanici u Tenesiju, Džedidah Hol (28) i dalje je u braku sa njom i pokušava da "reši njihove bračne probleme".

Seks skandal koji je potresao policijsku upravu malog grada u Tenesiju, ali i svet, ne čini se da je mnogo potresao policajku Megan Hol koja je zajedno sa četvoricom kolega izbačena s posla, prenosi Dejli mejl.

„Ne želim da pričam o tome, samo ću ići dalje i živeti svoj život“, izjavila je 26-godišnja Hol slegnuvši ramenima, u svom prvom javnom komentaru otkako je seks skandal šokirao javnost.

Oženjena Hol je imala oralni seks sa kolegama dok je bila na dužnosti, a imala je i trojke sa jednim od kolega policajca i njegovom ženom i skinula gornji deo bikinija na žurci u hidromasažnoj kadi.

Ona je svojim kolegama rekla da je u „otvorenom braku“ i pokušala da u to uključi i svog muža, međutim, Džedida Hol koji je sin pastora nije želeo da se upliće u takve afere i umesto toga se suočio sa time da ga žena vara četiri godine, navodi se u internoj istrazi.

Dejli mejl je otkrio da se Džedidah (28), bivši čuvar parka u državnom parku sa magistarskom diplomom na državnom univerzitetu Tenesija, drži svoje žene i pokušava da reši njihove probleme.

Bračni par Hol je zajedno još od studentskih dana i venčali su se u novembru 2018., a u martu prošle godine kupili su svoju prvu porodičnu kuću.

„Ne znam kako to radi, on je više muškarac od mene, ali pokušava da spasi svoj brak“, rekao je šef Džedidaha Hola za Dejli mejl.

Partin je naveo i da je Džedida bio na obuci za patrolu na autoputu Tenesija, ali je odlučio da se povuče zbog skandala u koji je uključena njegova supruga i umesto toga se zaposlio kao zamenik.

„Ponudio sam mu i pružio mu sve resurse koji su mu potrebni. I sve što kaže je – šerife, samo želim da radim za građane i volim to što radim. Ne odobravam ono što se dogodilo u policijskoj upravi La Vergne, ali Džedida sigurno nije prekršio nijedan zakon. On je ovde žrtva. Nema mrlje u njegovom dosijeu. On radi fenomenalan, fenomenalan posao“, dodao je Partin.

Džejson Kol, gradonačelnik malog gradića u Tenesiju La Vergnea sa 40.000 stanovnika, objavio je da je Hall otpuštena zajedno sa četiri policajca s kojima je navodno imala veze prošle godine dok je bila na dužnosti i van nje.

Još tri policajca su suspendovana bez plate, dok će preostala 62 policajca koji rade u policijskoj stanici proći obaveznu preobuku u pravilima i propisima, naveo je gradonačelnik.

***

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom