Mohammed Mondal Foto: Dearborn County Prosecutor's Office

Muškarac iz Indijane rekao je policiji da "nije loš momak" nakon što je navodno sedam puta pucao u svoju ženu pred njihovo dvoje mališana da bi "neutralisao pretnju", saopštila je policija.

Mohamed Mondal (45) uhapšen je i optužen za ubistvo, korišćenje vatrenog oružja u izvršenju krivičnog dela i dve tačke za zanemarivanje izdržavanog lica u ponedeljak, prema zapisnicima Okružnog suda u Dirbornu.

Trenutno se nalazi iza rešetaka u Centru za sprovođenje zakona u Dirbornu bez kaucije, a prvo se pojavio pred sudom u četvrtak.

Na osnovu izjave o mogućem uzroku koju je pregledao Foks Njuz Digital, 45-godišnji otac dvoje dece je pozvao 911 i prijavio da je „slučajno upucao svoju ženu“, a zatim je rekao da je „ubio majku petoro dece Stejsi Mondal u samoodbrani“.

Narednik odeljenja šerifa okruga Dearborn je navodno odgovorio „Jeste li ozbiljni?“ zatim zatražio Mondalovu lokaciju.

Par, kao i dvoje dece – dvogodišnjak i četrnaestomesečno dete – navodno su bili zajedno u svom automobilu na putu za porodično fotografisanje kada je došlo do pucnjave.

Šerifovi zamenici sustigli su Mondalovo vozilo i pratili ga do obližnje bolnice Sveta Elizabeta Dirborn na granici Ohaja.

Na parkingu, prema izjavi pod zakletvom, policajci su videli Mondalovu ženu prekrivenu krvlju.

Proglašena je mrtvom u 12.11 časova, saopštila je policija.

Mali crni pištolj pronađen je na podu suvozača blizu nogu žene, prema dokumentu.

U narednim saslušanjima Mondal je tvrdio da je Stejsi (40) „uzela njegov pištolj“ i ponovio da ju je upucao u „samoodbrani“.

Zatim je detaljno opisao njihove „bračne probleme“, uključujući višestruke sumnjive afere.

„Mondal je izjavio da veruje da je Stejsi imala aferu sa komšijom… Tokom istrage, detektivi su saznali da Mondal veruje da su najmanje dva muškarca u njegovom komšiluku prethodno imala aferu sa Stejsi. Mondal je takođe verovao da ga je njegov tast pratio na dan pucnjave“, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Detektivi su u izjavi pod zakletvom naveli da nisu mogli da pronađu bilo kakav dokaz o navodnoj Stejsinoj neveri.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nakon što je otišao na termin za fotografisanje, Mondal je rekao da su on i Stejsi počeli da se svađaju, a ona ga je udarila svojim mobilnim telefonom“, izvestila je policija.

„Mondal je tada izjavio da je Stejsi ispustila mobilni telefon i posegnula za pištoljem koji je ležao na otvorenoj centralnoj konzoli“, nastavlja se u izjavi. „Mondal je tada izjavio da je posegnuo za pištoljem i upucao Stejsi.

U svom poslednjem razgovoru, Mondal je navodno rekao da je ispalio sedam hitaca u svoju ženu da bi „neutralisao pretnju“ i insistirao da on „nije loš momak“.

U intervjuu za lokalnu agenciju VLVT, Stejsina porodica je rekla da je njihov trenutni fokus „da vole i podržavaju“ petoro dece ubijene žene.

„Teši nas porodica, prijatelji i izliv saosećanja naše zajednice“, napisali su u pisanoj izjavi. „Stejsin duh će nastaviti da živi.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar