Foto:EPA-EFE/MALTON DIBRA/YouTube/Crno na bijelo

Crnogorski predsednik Milo Đukanović u intervjuu za Glas Amerike izneo je šokantne tvrdnje o premijeru u tehinčkom mandatu Dritanu Abazoviću, rekavši da misli da ga uskoro neće biti na političkoj sceni Crne Gore.

„Mnogo sam ja ozbiljnijih protivnika prebacio preko glave tokom prethodnih 30 godina od Dritana Abazovića, imali su istu želju koju ima on. Njih danas nema, ja sam tu. Mislim da ni njega uskoro neće biti na političkoj sceni Crne Gore“, rekao je Đukanović.

U Crnoj Gori i dalje vladaju politička previranja koja nisu okončana nedavnom sednicom parlamenta, kojoj je prisustvovao i Đukanović.

On ranije nije prihvatio predlog 41 poslanika većine o novom mandataru Miodragu Lekiću, a podneo je inicijativu za skraćanje mandata Skupštini.

POGLEDAJTE JOŠ:

U tom slučaju, bili bi organizovani vanredni izbori, ali poslanici tog dana nisu glasali za dnevni red, pa sednica nije ni održana.

Đukanović je istakao da su vanredni izbori jedina opcija za Crnu Goru, a Abazović ga je optužio da iza njega stoji organizovani kriminal.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare