Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Sinoć je kod Zlatara u Hrvatskoj došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 18-godišnji motociklista. Policajci iz PU krapinsko-zagorske jutros su opisali kako je došlo do nesreće.

„Juče, 1. studenog, oko 19.00 sati u Znožu kraj Zlatara, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao 18-godišnji vozač motocikla“, počinje policija.

„Saobraćajna nesreća dogodila se na način tako što je 18-godišnji hrvatski državljanin upravljajući neregistrovanim motociklom pre sticanja prava na upravljanje nije prilagodio brzinu uslovima na kolovozu (zavoj, noć, nizbrdica) te prešao vozilom van kolovoza u odvodni kanal, udario vozilom u most, pa je tom prilikom smrtno stradao“, piše policija, prenosi Index.hr.

„Uviđaj saobraćajne nesreće obavili su policijski službenici, a mrtvo telo stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Od 19.10 do 22.35 sati sabraćajnica ŽC 2169 bila je zatvorena za sav saobraćaj pa se promet odvijao obilaznim pravcima Zlatar-Martinšćina-Gornja Batina“, dodaje se.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar