Foto: Printscreen/Московские новости

Prosidba jednog Rusa na stanici podzemne železnice u Moskvi završila se loše nakon što su on i njegova devojka uhapšeni i optuženi za sitni huliganizam.

Mladić, koji se identifikovao kao Evgenij, rekao je lokalnom novinskom izdanju msk1.ru da je 7. novembra doneo sklopivi sto, stolice, šampanjac i voće na moskovsku stanicu podzemne železnice u okrugu Ostankinski i pozvao svoju devojku na večeru. Zatim je kleknuo na jedno koleno i zaprosio je.

Na snimku koji je na Telegramu podelila nezavisna ruska medijska kuća Astra vidi se par kako sedi za malim stolom na platformi metroa. Na njihovom stolu se može videti ananas i razne druge grickalice, a čini se da im se pridružuju i dva prolaznika, koji piju s njima.

Sledećeg dana, Evgenij je rekao da je njega i njegovu verenicu posetila policija na njihovom radnom mestu. Rekao je da su te večeri zamoljeni da posete lokalnu policijsku stanicu kako bi objasnili šta su radili na železničkoj stanici.

„Rekli smo da nije bilo alkohola, sve se odvijalo normalno i civilizovano“, rekao je Evgenij.

Par je dao izjavu, ali nisu otišli u policijsku upravu. Sledećeg dana dok su se vozili na posao oni su privedeni i nakon toga optuženi za sitno huliganstvo.

Evgenij je rekao da je njegova verenica kažnjena sa 1.000 rubalja (11 dolara), a da on je proveo pet dana iza rešetaka.

„Rekli su da ometamo protok putnika na peronu. Zbog toga su me, ispostavilo se, poslali u izolaciju. Pokušali su da mi stave lisice, bio sam u šoku. Rekao sam im da neću nikuda da bežim. Pokušali su da mi oduzmu telefon“, rekao je Evgenij, piše Njuzvik.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar