Jakov Milatovic ministar ekonomskog razvoja Crne gore
Jakov Milatović ministar ekonomskog razvoja Crne gore Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednički kandidat i zamenik predsednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović ocenio je da će drugi krug predsedničkih izbora biti "poslednja trka" Demokratske partije socijalista i lidera te partije Mila Đukanovića.

Predsednički izbori zakazani su za 19. mart, a eventualni drugi krug biće održan 2. aprila.

„Obilazeći sever Crne Gore, razgovarao sam sa dosta onih koji podržavaju ideju Pokreta Evropa sad. I mene kao predsedničkog kandidata. Kako su naveli više puta, preka je potreba da nastavimo reforme za poboljšanje životnog standarda, a kako kažu najviše cene to što iza mene stoje rezultati, a ne afere“, reka je Milatović tokom posete Kolašinu.

On je dodao da se „jasno vidi da Pokret Evropa sad ima ogroman broj pristalica i onih koji će 19. marta glasati za ideju bolje Crne Gore, a ne prazna obećanja“.

Nakon Kolašina, Milatović je razgovarao i sa građanima Mojkovca, prenose Vijesti.me.

PROČITAJTE JOŠ:

„Drugi krug biće poslednja trka DPS-a i Đukanovića. Obilazi i on Crnu Goru, ali punih džepova i praznih namera. Ja sam običan građanin koji je preuzeo odgovornost da stane na čelo ove države i vodi je pravim putem, posebno imajući u vidu realne potrebe stanovništva. Nije baš da Đukanović prepoznaje šta je građanima potrebno kad im je oteo sve što je mogao“, rekao je Milatović.

On je naveo i da se ispunio deseti deo obećanja „koja su dali u prethodnih 30 godina, ne bismo se stideli puteva kojima su povezane naše opštine“.

„Da su radili u interesu Crne Gore, ne bismo gledali opustošena sela i zapuštene gradove. Da su ravnomerno ulagali, Kolašin i Mojkovac bi bili dve strane istog novčića“, kazao je Milatović u Mojkovcu.

BONUS VIDEO: Abazović pokazao fotografiju: Milo Đukanović sa „škaljarcima“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar