.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da će smatrati izdajnikom svakoga ko bude glasao za proširenje NATO saveza.

„Boriću se svom snagom i neću dati tim ljudima prostor da uništavaju državu. Ja se isto menjam, menjam način, ne uverenja. Jer vidim da se prostor sužava. Nemam političke instrumente u rukama. Nemam saborsku većinu koju nisam ukrao kao Plenković, nego sam je zaradio 2011. na izborima. Moram neke stvari govoriti“, rekao je Milanović.

POGLEDAJTE JOŠ:

On smatra da Hrvati imaju istorijsku priliku da se izbore za svoja prava u Bosni i Hercegovini. Zbog toga, imperativ je da hrvatski Sabor ne izglasa proširenje NATO saveza, obzirom da će Finska i Švedska uskoro podneti zahtev za članstvo.

„Ko god ne bude glasao tako, ja ću ga nazvati izdajnikom, kao i svakoga ko će s njima popiti kafu. Znači, i njih ću proglasiti izdajnikom, jer nema druge“, kazao je hrvatski predsednik.

On je ranije izjavio da neće dozvoliti ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se ne odobri Izborni zakon u Bosni i Hercegovini.

BONUS VIDEO Nezgoda u Jasenovcu, predsednik Hrvatske Zoran Milanović se okliznuo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar