Foto: Youtube/Area 7 Entertainment

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nikada nije krio da potiče iz imućne porodice, a njegovo poreklo je samo još jedan razlog za zavist političkih neistomišljenika.

Njegova porodična kuća, podseća na dvorac iz bajke, pa ne čudi što su i neke estradne zvezde odabrale baš Stanivukovićev dom za snimanje muzičkih spotova.

Pročitajte još:

Kuća mladog gradonačelnika, zapravo pripada njegovom ocu, uspešnom biznismenu, a prema rečima agenata za nekretnine vredi najmanje nekoliko miliona konvertibilnih maraka (zvanična valuta u Republici Srpskoj), nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Prema pisanju medija u vili Stanivukovića fotografisano je čak 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena tri spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna marka, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga, su iz Banjaluke.

Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići „hodaju po čistom zlatu“. Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata.

U objavi na Fejsbuku koja datira još iz septembar 2017. godine, okačene su fotografije milionski vredne vile na Petrićevcu sa sledećim opisom: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”.

„Bosanski Versaj“

Na društvenim mrežama Stanivukovića nazivaju i „kralj raskoši“.

„Kralj raskoši Draško Stanivuković živi u neviđenom luksuzu. Osim što sjedi on i hoda po zlatnim garniturama. Prema pisanju izvođača radova u kuću su ugrađeni mozaici od čistog zlata 24-karatnog. Ovo je bosanski Versaj. U ovoj objavi, između ostalog, dat je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vreme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja“.

Na fotografijama se između ostalog mogu videti luksuzni granitni podovi sa mozaicima sa ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, samo u jednoj prostoriji ima najmanje 20 ovakvih mozaika, s tim da su svi podovi u kući od 400 kvadratnih metara doslovno ispresecani zlatom, dok je pod popločan luksuznim granitnim pločama.

Folk zvezda Goga Sekulić snimila je video spot za svoju pesmu ”Dečko moj” u ovoj kući.

BONUS VIDEO