Nebojsa Medojevic
Nebojša Medojević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara je u ekskluzivnom intervju za televiziju "Vijesti" izjavio da Demokratski front (DF) više usresređen na etničke podele, nego na ekonomsku obnovu, te da su bili glavna prepreka usvajanju budžeta i zakona, zbog čega za sada nisu američki partneri.

Pročitajte još:

Na ovu izjavu je reagovao Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene i DF-a, i jedan od kandidata de političke grupacije za potpredsednika Vlade Crne Gore.

“Eskobar je rekao da DF nije partner SAD. Dobro, ni ovaj uspavani komunista Bajden nije naš partner. SAD više nije parametar za demokratiju. Globalna duboka država je pokrala izbore u SAD i dovela ovog uspavanog lika da glumi predsednika“, naveo je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Lider DF-a je kazao da je za njega predsednik SAD-a Donald Tramp, pišu Vijesti.

„Za mene predsednik pravih SAD, patriota, demokrata, vizionar je Donald Tramp. Mi znamo da smo na izborima u Ambasadi SAD izgubili. Ali i Eskobar bi trebao da zna da smo na izborima u suverenoj i nezavisnoj Crnoj Gori pobedili. Bez prevara i krađa. Programom, ideologijom i liderima”, objavio je Medojević.

BONUS VIDEO:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare