Milojko Spajić i Nebojša Medojević Foto: GOV.ME/S. Matić/Ivan Dinić/Nova

Lider Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević danas je u sudnici rekao da je protiv lidera Pokreta Evropa sad (PES) Milojka Spajića Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) podneo četiri kriviučne prijave, a da je sve što je objavljivao o njemu, a zbog čega ga je Spajić tužio, njegov vrednosni sud i da bi bio grublji da Spajić nije Pljevljak kao i on, i da nije mlad.

U podgoričkom Osnovnom sudu pred sudijom Danilom Šćepovićem održano je pripremno ročište po tužbi Spajića protiv Medojevića.

„Ja sam trebao da podnesem tužbu, jer me duša bolela kad sam vidio da i ovaj režim, za koji sam ja glasao, krade kao i prethodni“, rekao je Medojević u sudnici.

Medojević Foto:Savo Prelević/Vijesti.me

On je kazao da mu je ovo pedeseta, jubilarna parnica.

„Kao poslaniku i političaru sa velikim pravosudnim iskustvom, kog su optuživali predstavnici prethodnog režima, drago mi je da i ovaj režim, za koji sam glasao u Skupštini nastavlja sa istom praksom“, kazao je Medojević.

POGLEDAJTE JOŠ:

Spajićev punomoćnik, advokat Danilo Radulović rekao je da sloboda govora nije apsolutno pravo nego je ograničeno.

Takođe je kazao da ovaj predmet nije krivično-pravne prirode te da krivične prijave koje je Medojević podnosio ne znače ništa jer je to pravo svakog građanina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar