Foto: Printscreen/Twitter/Avia.Pro

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u haos nakon što je u četvrtak u avionu Gol erlajnsa izbila masovna tuča između 15 žena koje su jedna drugu šamarale i vrištale pred ostalim zapanjenim putnicima.

Na snimku iz aviona se vidi kako se žene bore i čupaju za kosu dok posada pokušava da ih razdvoji. U jednom trenutku tuča je postala toliko agresivna da je jednoj od žena pocepana majica i bila je primorana da rukama pokrije grudi, piše Jutarnji list.

Navodno je svađa izbila između dve porodice nakon što je jedna majka pitala drugog putnika da li može da zameni sedište sa svojim detetom, koje ima posebne potrebe. Ali kada je njen zahtev odbijen, razbesnela se i počela da ga napada.

Svađa je brzo eskalirala i završila masovnom tučom između dve grupe žena.

Šokantni snimak pokazuje kako žena sa kovrdžavom kosom pokušava da skoči na sedište iza nje kako bi stigla do drugog putnika. Na sreću, u tome ju je zaustavila stjuardesa.

Pročitajte još:

Za nekoliko sekundi drugi putnik vrišti i nasrće na jednu ženu, vuče je za kosu i neprekidno šamara. U isto vreme je još jedna žena čupa za kosu, koja ubrzo shvata da je u svom haosu ostala golih grudi.

Tuča je izbila dok su putnici čekali da polete sa aerodroma Baija, a stjuardese su uspele da izbace grupu od 15 putnika iz aviona, koji je na kraju poleteo sa skoro dva sata zakašnjenja.

BONUS VIDEO Direktno iz Skupštine: Kako je izgledala tuča 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare