Andrija Mandić Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Kandidat Demokratskog fronta za predsednica Crne Gore Andrija Mandić poručio je na konvenciji u Budvi da može da pobedi protivkandidata Mila Đukanovića, da mu je cilj da za boljitak zemlje rade svi zajedno, kao i da je kriminalna hobotnica oborena.

“Otkinuti su joj pipci, ali je ostala glava koja je najopasnija. Imam najviše političkog iskustva od svih koji su izazvali Đukanovića. U ovoj borbi sam pokazao da mogu da ga pobedim kao što sam ga pobedio 2020. godine. Ta pobeda znači da mogu da izađem i kažem da smo ga pobedili….“, rekao je Mandić.

Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

On je na skupu održanom u Mediteranskom sportskom centru u Budvi poručio da politička opcija kojoj pripada nikada nije imala ništa sa Đukanovićem za razliku od, kako je rekao, mnogih drugih.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Prošli smo jedan trnovit put i dočekali pobedu 30. avgusta. Do tog datuma, mi smo bili opozicija i kao takvi imali odgovornost za nas, naše porodice i onaj deo Crne Gore koji je tražio pobede. Nakon 30. avgusta imamo odgovornost za čitavu Crnu Goru. Mi smo većina u ovoj zemlji“, kazao je Mandić.

Put deoba ne postoji, poručio Mandić i istakao da treba pozvati sve čestite ljude, i one koji su nekada iz zabluda glasali DPS, da zajedno budu braća, te da je Crna Gora naša država, “naša zemlja i da u njoj možemo biti srećni samo ako su svi srećni”.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar