Zlostavljanje, dete
Ilustracija: Shutterstock

Melisa Karter, direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju devojčicu, prenosi Njujork post. Na videu koji je snimila majka devojčice, jasno se vidi kako Karterova savija devojčicu i udara je nekoliko puta.

PROČITAJTE JOŠ:

Direktorka je kaznila devojčicu jer je navodno prouzrokoala štetu na računaru. Njena majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u kancerlariji direktorke šokirao ju je.

Odlučila je sve da snimi kako bi joj nadležni verovali i sankcionisali direktorku. Ceo slučaj zgrozio je roditelje i radnike škole, prenosi 24sata.hr.

„Nikad nisam udarila svoju devojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu verovati da se tako nešto može dogoditi“, rekla je majka 6-godišnje devojčice.

Policija Klustona i Odeljenja za decu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom.

Advokat Bret Provinski koji radi sa imigrantima i koji je zadužen za slučaj devojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posledice na psihičko stanje deteta.

„Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Devojčica je bila prestravljena pa se osećala ranjivom“, kazao je advokat.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar