Foto: Privatna arhiva

Nikol Buli (45) majka dvoje dece nestala je u Velikoj Britaniji bez traga tokom šetnje psa. Za sada od nje nema ni traga ni glasa, a njena porodica poručuje da neće prestati da je traži, koliko god dugo bude bilo potrebno.

Buli i njena mlađa sestra Luiz su neposredno pre nestanka uzbuđeno planirale put u banju u kojoj je trebalo da provedu godišnje odmore, piše Miror.

Karte su već bile rezervisane, kao i spa tretmani u lokalnom hotelu, što ukazuje da Buli nije planirala da pobegne ili u najgorem slučaju naudi sebi.

Foto: Facebook/Nicola Jane Bulley

Otac nestale je dodao da je radila kao savetnik za hipoteke, bila zadovoljna svojim poslom i imala sastanak sa važnim klijentom pre nego što je nestala.

„Nikada nećemo prestati da je tražimo“, rekao je otac nestale i dodao da mu je najteže bilo da vest saopšti Nikolinim ćerkicama koje su počele da jecaju kada su shvatile da je njihova majka nestala.

Pročitajte još:

Inače, Buli je ćerkice koje je ostavila u školi, takođe neposredno pre nestanka. „Alarm“ je upalio pas koji je bez pratnje uplašeno trčkarao pored reke.

Policija je stigla na lice mesta i pronašla Nikolin telefon na klupi. Zatim je započela veliku potragu koja uključuje dronove, pse tragače, specijalističke ronioce i policijski helikopter. Međutim, rezultata nema.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar