Mačka, bela mačka
Foto: Shutterstock

Profili kućnih ljubimaca na društvenim mrežama su sve češća pojava, a mačak Brosi (Brossy) iz Singapura je svojevrsna Instagram zvezda sa svojih 50.000 pratilaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Brosi Mjavington (Brossy Meowington) naziv je Instagram profila mačka iz Singapura koji je privukao pažnju i britanskog BBC-a pa je na vestima prikazan prilog koji analizira upravo pojavu „ljubimaca influensera“.

Kao i influenseri inače, Brosi na svom profilu kroz objave fotografija reklamira proizvode namenjene za mačke, ali i proizvode za ljude te tako zastupa nekoliko brendova.

Njegova vlasnica je za BBC otkrila kako zastupaju brojne kompanije počev od veb stranica za ljubimce, preko Amazona do Kit-Kata, prenosi Klix.ba.

Četvorogodišnji mačak pojavio se i na naslovnici magazina za ljubimce, a na Instagramu redovno pozira noseći razne komade odeće i nakita.

Profil je nastao 2017. godine i dok je pojam „pet influensera“ u to vreme još uvek bio u fazi nastanka, danas postoji nekolicina ovakvih profila i životinja koji su zahvaljujući njima postali zvezde.

Upravo to je podstaklo brojne korisnike društvenih mreža da svojim ljubimcima kreiraju zasebne profile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare