Foto: Rene Traut / imago stock&people / Profimedia,Polizei

Policija istražuje ubistvo dvanaestogodišnje Luize F. iz Frojdenberga u Nemačkoj. Sada se pojavila strašna pretpostavka o umešanosti dvoje njenih vršnjaka u ovaj užasan zločin, pišu nemački mediji.

„Do sada sprovedene istrage potvrđuju sumnju da je devojčica bila žrtva ubistva“, rekao je portparol javnog tužilaštva.

Kako se navodi, sve više dokaza upućuje da su u ubistvo umešane dve devojčice starosti od 12 i 13 godina.

Istražitelji su ispitali i decu koja su slično godište kao i žrtva. U ovakvim slučajevima je „sasvim normalno“ saslušati ljude istih godina, navodi se.

Foto: Rene Traut / imago stock&people / Profimedia

Prema informacijama BILD-a, sve je više indicija da bi jedan ili više maloletnih počinilaca mogli biti umešani. Na mestu zločina pronađen je i predmet koji bi eventualno mogao da pripada osumnjičenom.

RTL je objavio informaciju da je policija ispitala najmanje jedno dete. Sinoć je bilo poznato da se u vezu sa smrću Luize dovodi dvoje dece uzrasta takođe 12 godina. Nadležni nisu još ništa potvrdili za medije.

Foto: Polizei

Podsećamo, Luiza je bila u poseti drugarici, a kada je krenula kući gubi joj se svaki trag. Kasnije je njeno telo nađeno u šumi. Ono što je sumnjivo jeste da njeno telo nije pronađeno na putu kući – već skoro u suprotnom smeru.

PROČITAJTE JOŠ:

U ponedeljak je još uvek bilo nejasno da li je ta lokacija i mesto zločina. Isto tako, nije poznato da li ima neku ulogu nekadašnji železnički tunel dug skoro 400 metara, koji je samo nekoliko stotina metara udaljen od lokacije.

Ministar unutrašnjih poslova NRV Herbert Reul (CDU) je duboko pogođen ovim zločinom.

„Taj čin me mnogo šokira. Svako ubistvo je strašno, ali kada bude ubijena devojčica, to je posebno okrutno. Imala je još ceo život pred sobom. I sam imam tri ćerke, sada i unuke. Pomisao na to koliko ovaj zločin mora da bude užasan za Luizine roditelje je nepodnošljiva. Saosećam sa vama i veoma se nadam da će se ovaj zločin brzo rasvetliti“, rekao je za Bild.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar