Ilustracija. Foto: q / Alamy / Alamy / Profimedia

Majka dvogodišnje devojčice, kojoj je bilo neophodno da ode u toalet, nije uspela da pronađe restoran, butik ili kafeteriju koja bi joj otvorila vrata, jer je ta usluga strogo zabranjena zbog pandemije koronavirusa.

Pročitajte još:

Besna majka Lusinda Tejlor (33), prolazila je kroz centar grada Šifilda kada se njenoj ćerci Loli pripiškilo. Ona je tada pitala osoblje iz Starzbarksa, Kafea Nero, butika Marks end Spenser da puste njenu ćerkicu u toalet, ali su joj svi rekli da ne mogu.

Oni su navodno samo gledali u njih dok je Lola jecala, a majka ih molila govoreći kako je to sitnica koja im je potrebna, ali nisu želeli da pomognu.

Pomislile su da bi mogle da potraže pomoć i u Mek Donalsu, u koji uglavnom svi odlaze kada im se pripiški, ali i tamo su ih odbili.

Ona je snimak svoje nervozne i uplakane bebe postavila na internet, što je izazvalo lavinu negativnih komentara. Ona je na njih odgovorila rekavši da je snimkom želela da ukaže na to koliko ovakva situacija može biti frustirajuća.

„Dobijam mnogo komentara kako nije trebalo da postavim snimak svoje ćerke na mreže, ali da nisam ljudi ne bi mogli realno da sagledaju situaciju i promisle o tome koliko može biti stresna“, navodi Tejlor, a prenosi Dejli Mejli.

Navodi i da je njena uplakana ćerka govorila „Molim vas“ kada su ušle u jednu radnju, što se može videti i na snimku.

Kada je pitala radicu Starzbarka da ih pusti do toaleta ona joj je rekla: „Izvinite, zatvoren je zbog koronavirusa, ja nemam ključ i ne mogu vam nikako otvoriti.“

Slične odgovore dobijala je i prilikom ostalih pokušaja.

„Počela sam da paničim, nisam uspevala da umirim ćerku. Ona mi je govorila kako ne želi da pokvasi gaćice. Pokušavala sam da joj objasnim da će morati da se strpi dok negde ne nađemo toalet“, kaže Tejlor.

Problem sa malom decom je i taj što najčešće nisu svesni svojih fizioloških potreba do poslednjeg trenutka.

„Kada smo krenule na put Lola je obavila sve u wc-u, ali znate ona ima dve godine, to ne garantuje da joj se neće ponovo pripiškiti u nekom trenutku“, objašnjava Lusinda.

Ipak, na sreću majke i ćerke, nije došlo do mokrenja, jer je radnik Mek Donalsa ipak bio spreman da „prekrši pravilo“, kada su se posle neuspešne potere vratile u taj lokal.

„Pošto se radi o detetu, napravićemo izuzetak“, rekao je tada i pustio ih u toalet.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare