Mandatar za sastav nove Vlade, Zdravko Krivokapić, rekao je da će kompletan sastav nove Vlade biti poznat do petka i da će ispoštovati rokovi da tri dana pre početka sednice Skupštine, dostavi parlamentu predlog sastava i ekspoze.

Pročitajte još:

Ponovio je da su u igri po tri kandidata za ministra odbrane i unutrašnjih poslova. Nije hteo da potvrdi da je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović sada kandidat za ministra unutrašnjih poslova, ali je potvrdio da će biti potpredsednik Vlade.

„Njegova nova uloga bi bila koordinacija svih sektora bezbednosne strukture. Postoje tri dela, jedan koji se nalazi u okviru Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), drugi u okviru Uprave policije i treći se tiče Ministarstva odbrane i vojno-obaveštajnih aktivnosti“, rekao je Krivokapić.

Govoreći o novoformiranoj partiji, Narodnom pokretu, ponovio je da njegovi ministri nisu deo te partije i rekao da nije lepo da se u ovom momentu osniva nova politička partija pre nego se formira Vlada, ali da svako ima pravo na to i da on to poštuje.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar